Love



Hai dan Askum ,

rasa nak ingat kenangan dulu-2 :)

first time aku jumpa dia kat Facebook. dia hantar chat . masa tu aku tengah wait for the PMR result .
tengah goyang-2 kaki kat Perak . bERCUTI .
feeling aku kat dia , rasa malas nak balas chat dia . bila tengok nama dia , aku kenal . dia anak cikgu . then , aku taknak orang label aku ni sombong , aku reply . lama-2 chating dengan dia , aku rasa hati ni dah jatuh cinta . chewahh :P
kami berbalas chat . dia ceritakan masalah dia dengan buah hati , Nadia . aku cuba  nak gembirakan dia .
kitorg chat macam dah lama kenal .
pukul 4 pagi . dia msg ajak aku couple . aku tak tau nak tulis apa kat sini . tak terbayang perasaan aku . 
mula2 aku chat , hati ni dah sayang . sayang sangat .
aku terima dia .

mula-2 happy , biasalah , bercinta .
lama-2 , semuanya berubah . dia jadi mcmni , mcmtu .
aku dapat tau dia kuat sangat chat dengan prempuan lain .
menangis tak henti aku dalam bilik .
aku bukak facebook , tengok dia on9 .
" kenapa dia tak cakap kat aku yang dia nak on9 .
aku tengok kat wall dia , dia kuat sangat komen dengan prempuan lain .
hancur luluh hati ni .
aku tanya dia , tapi mungkin hati tu bukan macam yang aku fikir .
dia cakap , tanpa kawan , dia tak boleh hidup .
setakat kawan lelaki , aku boleh terima tapi sampaikan perempuan .
hebatnya lelaki ni . tulah yang aku fikir .
last-2 , dia nak CLASH .
aku cuba pertahankan hubungan ni .
aku sayangkan dia . sayang sangat .
aku maafkan dia .
 macambiasa , dia buat lagi .
aku dapat tau dia curang . tak cukup dengan aku , dia tambah lagi .
Ya Allah , sakitnya hati ni .
tapi aku maafkan dia lagi .
kenapa ? 
aku tak boleh terima hakikat ke ?
aku pun tak tau.

mungkin denga sikap aku yang mcmni , dia berubah . berubah jadi yang terbaik .
cuba ubah perangai dia , cuba bataskan pergaulan dia .
pokoknya , semakin hari , semakin baik perangai dia .
dia bukan macam dulu lagi . layan semua prempuan .
sekarang dia lain . lain sangat , dan aku suka :)

tapi bila dia dah berubah , aku pula yang buat hal , adik angkat , abang angkat . semuanya aku hentam . aku tak tau dia marah kalau aku buat mcmtu . maafkan saya sayang .

sekarang , kitorang bahagia , Bahagia . HEE :)
dua-2 tak buat hal  masing2 dah faham ape yang dia tu tak suka , suka .
dia kat IKBN , sambung belajar .
aku ? SPM . akhir tahun SPM .
sama2 busy .
tapi dia akan lupakan aku ?
aku tak pasti .
semua tu biarlah tuhan yang tentukan .

<3 YOU HAFIZIL FAIZ

Do LIKE Do COMMENT

1 comment:

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : asianbet77@yahoo.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
http://asianbet77.com/