Yahoo ! Muka Dah Putih





AWAS ! Sila Baca Sampai Habis Bagi Kaum Wanita !



Selamat Malam 
ini entry faten update untuk kali kedua pada hari Sabtu tarikh , opps ! tak ingat .
weweeee :)

Awak-2 kat sana yang muka gebuu sungguh-2 tu , saya nak share lah kejayaan saya penjagaan muka ni .
Dengan gembiranya saya mengumumkan wajah saya lebih putih dan berseri .
alololo , Bajetcuntrasahatikuini :')
Begitu megahnya kau menunjukkan kebanggaan engkau faten . HAHA .

Eh , saya ni perasan ke ?
EH , tak lah awak sekalian , saya cuma nak share produk yang saya gunakan ni 
btw , sharing is caring kan ?

okay , now , Fokus to title .

Alkisahnya , memang dulu muka faten berminyak , hitam manis * Ohh , actionnya !
kuat berpeluh , kering dan etc lahh yaa .

disebabkan muka yang buat hati ni tak selesa , Faten try guna produk kecantikan Alaisyah , tp mungkin x sesuai untuk mukaku ini .

last-2 , faten cuba produk SYAHIRAH ni . Oh yea , ini bukan nak promote Syahirah , kalau dia bagi duit , okay jugakk . HEEE



Opss ! VASELINE TERKECUALI .


ala , yang warna pinky-2 tuh . tak tau ? tengok gambar kat atas ni yea .

mula-2 faten beli pembersih UV 2x Pencerahan .



- Okay , pembersih ni faten gunakan tiap2 hari. pagi , petang dan malam .
harganya pun murah jer,  just RM8 lebih .

Kegunaannya :

- membersih kulit & mencerahkan kulit
- melembabkan kulit
- menghaluskan liang roma
- mengurangkan bintik-2 hitam dan kesan jerawat
- melindungi kulit dari sinaran cahaya matahari

lagi



Gel Pengelupasan Syahirah .
okay , faten tabik yang ni sebab kosnya mahal dan memang hasilnya menakjubkan .
kegunaannya sama jer



ni orang panggil muka skrub . HAHA .
xlah , skrub muka .
faten suka pakai yang ni sebab rasa macam kesan penggunaan dia cepat kott .


ni penyegar . cantik tak  pink kalerr . OHH ! menawan hatikuu :P


Krim Pencerah .
krim ni kena pakai sebelum terdedah kat cahaya matahari .
dan faten pakai jarang jer .
* Habislah duit-2 aku nanti

lastly


Pelembab Muka .

tengok-2 ! Haa ! kan dah kosong bekas ni , HAHAHA . yang ni dah lama faten pakai.
best gila !
muka lembab jer , takde kering pun !
* kena beli lagi . adoii !

Dannn , 

inilah gambar mukaku yang HODOH ituu sebelum pakai Syahirah

awak jangan gelakk tau . heeee
Kuningnya mukaku :(





                             Hasilnya pula .

Hai , saya nenek . eh , kpale otak hang !
Be serious !
ehem-2, ni lah wajah saya sekarang :')

     lepas pakai Syahirah , muka faten nampak lebih putih dan kemerah-merahan .
aww !!
Tpi sekarang , faten tengah gunakan petua tradisional . Tenyeh Tomato semalaman biar lagi merah dan licin ! Hah ! Hambekk kau ! HUHU

                                            CARING IS SHARING GUYS !
bai :')




Do LIKE Do COMMENT

2 comments:

aDiLa NaZri said...

Tut tut tumpang lalu ~ :P
eh nak tanye ... berape lame nak tunggu muke jadi cerah balik ???
*curiousssss*

kedaivitaminfatimah said...

perkongsian yang menarik. kalau saya, saya lebih suka memilih vitamin semulajadi, berbanding krim pencerah.. lebih selamat dan lebih berkesan. :)